Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Domeniul schiabil Transalpina

Transalpina ski resort este, pentru noi, domeniul schiabil cu cea mai frumoasă priveliște din România. Vederea asupra lacului Vidra face din acest loc un tărâm de poveste. Domeniul schiabil Transalpina este acel loc care îți dă impresia că ești în Occident, din mai multe puncte de vedere. Hai să vezi ce ne-a plăcut aici și de ce merită să vii cel puțin pentru o zi de schi!
Transalpina ski resort se află pe domeniul schiabil Voineasa, din județul Vâlcea. Stațiunea a fost amenajată chiar în dreptul lacului de acumulare Vidra, de pe Lotru.
Deși pârtiile din Poiana Brașov, Sinaia sau Predeal pot părea mai aproape, uneori, din cauza aglomerației, poți pierde mult timp. Dar sunt și alte motive pentru care Transalpina ski resort este o alegere excelentă, de oriunde ai veni.
Baza pârtiei, aflată la o altitudine de, este accesibilă cu mașina. A fost amenajată o parcare supraetajată.

Pârtiile din domeniul schiabil Transalpina

Domeniul schiabil Transalpina te așteaptă cu mai multe pârtii amenajate pe diverse niveluri de dificultate. Cea mai lungă pârtie de aici are 6km și coboară din Vârful Bora, de la 2000m altitudine.
Accesul pe pârtii se face cu ajutorul unei telegondole, un telescaun și două teleschiuri. Cu telegondola urci către primul platou, aflat la 1800m altitudine. Toate instalațiile de transport pe cablu sunt foarte bine întreținute. Priveliștea din telegondolă asupra lacului Vidra este impresionantă.

Ultima actualizare: 13:21 | 18.07.2024

Sari la conținut